SilentDJ.com  Nieuws SilentDJ.com # silent disco verhuur, stille disco huren  # SilentDJ.com - De #1 silent disco specialist van Nederland & BelgiŽ! silent disco show SilentDJ.com  Nieuws SilentDJ.com # silent disco verhuur, stille disco huren  #<b> SilentDJ.com</b> - De #1 silent disco specialist van Nederland & BelgiŽ! 

SilentDJ concept silent disco / stille disco
Uitleg, oorsprong, benaming: #silent #stille #dj #disco

Silent disco DJ band concept

Silent disco is een dans concept waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met een DJ of zelfs een live band.

Silent ervaring

Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen en schreeuwen met de DJ of band. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen.
Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders als de dansenden.
Pak je een koptelefoon dan kan je ervaren wat de rest al meemaakt en hoor je er met een koptelefoon meteen bij en kan je lekker meedoen met het feest!

Door elkaar heen

Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ, of tussen een DJ en een live feestband.
Het aanblik van publiek dat elk op hun eigen DJ of band danst, feest, zingt en schreeuwt is natuurlijk des te leuker!

Echt stil?

Ja en nee... Je hoort zonder koptelefoon niets van de DJ of de live band. Maar of het lukt om het publiek van een paar honderd niet te laten meezingen, springen en schreeuwen? Mede hierdoor is een Silent DJ / Silent Band een werkelijk uniek zinderende ervaring voor elk.

 

Oorsprong / benaming silent disco / stille disco

http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_disco
http://nl.wikipedia.org/wiki/Stille_disco


 

Nieuws SilentDJ.com # silent disco verhuur, stille disco huren  #<b> SilentDJ.com</b> - De #1 silent disco specialist van Nederland & BelgiŽ!

 


 

SilentDJ in 80 seconds #promo video #uitleg: